Welke warmtepomp?

Vaillant warmtepompen in een oogopslag

Of het nu in nieuwbouw of renovatie is – ons assortiment warmtepompen is geschikt voor het gebruik van verschillende warmtebronnen en diverse bouwgroottes.

warmtepomp

Warmtebron: buitenlucht

Luchtgebonden warmtepompen zijn eenvoudig en goedkoop te installeren

aroTHERM lucht/ water warmtepomp

De warmtepomp met allround comfort voor het eengezinswoning kan eenvoudig, snel en goedkoop buiten worden geïnstalleerd. De aroTHERM kan de binnenomgeving verwarmen en afkoelen. De binnenunit neemt ook weinig ruimte in beslag.

Hybride oplossing:
Voor maximaal warmwatercomfort werkt de hybride aroTHERM warmtepomp samen met je hr-ketel. De warmtepomp verzorgt de verwarming en de cv-ketel verzorgt het warm water. Wanneer de verwarmingsvraag hoog is, kan de ketel bijspringen voor de verwarming. U profiteert dan van het beste van 2 werelden. De intelligente temperatuurregeling kiest de meest efficiënte en energiezuinigste warmtebron. Het systeem past bovendien op alle Vaillant hr-ketels jonger dan 8 jaar.
Naast de besparing is ook het huidige subsidiebeleid erg interessant. Op de aanschaf van een warmtepomp voor een hybride opstelling kunt u tot wel € 2500,- ontvangen. Afhankelijk van uw stookgedrag en aantal stookuren kunt u uw investering al binnen 8 jaar terugverdienen en soms zelfs al binnen 6 jaar.

Warmtebron: de aarde

Afhankelijk van de bodemsamenstelling en de grootte van het huis, verzamelen warmtepompen uit de grond met behulp van een grondsensor of een aardverzamelaar warmte van de aarde. Hiervoor is vaak een vergunning vereist.

warmtepomp

flexoTHERM/flexoCOMPACT

Verwarming uit de bodem met een warmtepomp. Ingewikkeld? Niet bij Vaillant. Vaillant staat garant voor onbezorgd comfort in duurzame verwarming, warm water en koeling. De flexoTHERM/flexoCOMPACT warmtepompen zijn daarvan een degelijk bewijs.

meer over de flexoTHERM/flexoCOMPACT >>>

warmtepomp

geoTHERM 3 kW warmtepomp

Met de geoTHERM 3 kW warmtepomp geniet u duurzaam van veel comfort. Deze compacte warmtepomp is beschikbaar in een hybride of all electric variant. ‘s Winters lekker aangenaam, zomers heerlijk koel en altijd ruim warm water uit de kraan. Wilt u comfortabel wonen, energiezuinig leven en flink besparen?

Meer over de geoTHERM 3 kW warmtepomp >>>